Llibreries Obertes assoleix els 20.000 llibres venuts

La iniciativa dobla les vendes des de dissabte, quan l'entrada d'Òmnium va permetre a les llibreries rebre tot l'import

Publicitat

Llibreries Obertes ha assolit els 20.000 llibres venuts a dos dies per Sant Jordi. Aquesta xifra és el doble de la xifra que dissabte passat, quan Òmnium Cultural va assumir el projecte i va permetre que les llibreries rebessin des del primer moment el 100% de l’import de la venda. La iniciativa és “doblement solidària” i també busca donar resposta a l’emergència social de la covid-19, ja que el preu final del llibre es pot arrodonir a l’alça i els diners es destinaran a programes d’emergència social. En total, hi ha 400 llibreries dels Països Catalans que s’han sumat a la campanya ‘Regala un llibre per Sant Jordi’, que permetrà a les llibreries ingressar mig milió d’euros fins a la diada.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca