Simón considera que no és “decent” criticar el general de la Guàrdia Civil

"No crec que sigui decent fer-nos mal com a equip"

Publicitat

El director d’Emergències del Ministeri de Sanitat, el doctor Fernando Simón, ha assegurat aquest dilluns que no li sembla “decent” criticar el general en cap de l’Estat Major de la Guàrdia Civil pel que ha qualificat d’error quan diumenge va dir que es mirava de minimitzar les crítiques a l’executiu.

Segons Simón, l’equip tècnic que compareix diàriament “treballa amb tota l’honestedat possible”. Per això ha censurat que s'”utilitzin errors en els discursos” i ha assenyalat que els tècnics estan “al límit de la seva resistència”. “No crec que sigui decent fer-nos mal com a equip”, ha afirmat.

Simón ha parlat després del general José Manuel Santiago, qui la resta del comitè tècnic ha aplaudit. El comandament ha recordat el seu expedient en diferents missions de la Guàrdia Civil i ha dit que “no hi ha ideologia, el més important són les persones; tots els que som aquí, tots vostès, som un equip”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca