L’ANC renovarà el seu Secretariat Nacional del 10 al 13 de juny de forma telemàtica

Els resultats es coneixeran el dia 14 i es proclamaran oficialment el 18

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha decidit celebrar les eleccions per renovar el seu Secretariat Nacional entre el 10 i el 13 de juny. Segons ha informat l’entitat independentista en un comunicat, la votació es farà “amb un sistema exclusivament telemàtic” i s’escolliran 77 membres, dels quals 57 corresponen al bloc de representació territorial, 13 són del de representació nacional, cinc pertanyen al de representació sectorial i dos són del bloc de joves. L’actual Secretariat Nacional està en funcions des del 24 de març, un cop va culminar la seva Assemblea General, que també es va celebrar telemàticament pel coronavirus. Els resultats provisionals publicaran el 14 de juny, tot i que no es proclamaran oficialment fins al 18 de juny.

Publicitat

Com a novetat en aquests comicis, els membres de ple dret de l’ANC podran votar fins a un màxim de dos terços dels llocs a cobrir de cada bloc. Així, en el bloc nacional, els membres de ple dret hi podran votar com a màxim vuit candidats. Els interessats en presentar candidatura hauran de fer-ho del 29 d’abril al 4 de maig presentat l’aval de dues assemblees de base, una més que en edicions anteriors.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca