La directora de l’Agència Espanyola de Medicaments fou multada quan anava a agafar un tren cap a Galícia per Setmana Santa

Lamas al·lega que hi té la residència familiar tot i que treballa a Madrid

Publicitat

La Policia Municipal de Madrid va multar la directora de l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris, María Jesús Lamas, quan anava a agafar un tren cap a Galícia. Segons un comunicat de l’agència, els fets van tenir lloc el 9 d’abril, dijous sant, i Lamas va al·legar que és una treballadora essencial i que la seva residència familiar és a Santiago de Compostel·la, on també hi viuen els seus fills i el seu marit. No obstant això, els agents li van obrir un expedient sancionador en entendre que marxava aprofitant les vacances de Setmana Santa, segons ha publicat aquest dilluns ‘El Mundo’. Lamas va presentar al·legacions a la multa, que considera un “tema absolutament privat”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes