El Govern tindrà un pla de desconfinament a finals d’aquesta setmana

L'Ajuntament de Barcelona reforça la proposta de l'executiu català i considera "lògic" que el desconfinament posterior a la crisi del coronavirus es faci per territoris

El Govern té previst fixar a finals d’aquesta setmana un Consell Extraordinari per aprovar el seu pla de desconfinament. Així ho ha explicat la portaveu, Meritxell Budó, durant la roda de premsa telemàtica d’aquest dilluns al migdia. La consellera de Presidència ha apuntat que, prèviament, el Procicat haurà d’aprovar el projecte, per després portar-lo a Palau. El Govern continua reunint-se aquests dies amb els diferents àmbits socials, educatius i econòmics que en fan aportacions. Així, a finals d’aquesta setmana el Govern preveu aprovar el seu pla de desconfinament per a Catalunya i, també, els pressupostos de la Generalitat del 2020.

Publicitat

L’Ajuntament de Barcelona es mostra partidari que el desconfinament es faci per territoris

L’Ajuntament de Barcelona veu “lògic” que el desconfinament posterior a la crisi del coronavirus es faci per territoris. Durant una roda de premsa telemàtica celebrada aquest dilluns, el regidor de Presidència, Jordi Martí, ha afirmat que cada territori de l’Estat té “unes condicions diferents” i, per tant, “tindria sentit que es tinguessin en compte aquests factors”. El dirigent de Barcelona en Comú, però, ha reclamat que les diferents administracions implicades en gestionar les tasques de desconfinament arribin a un acord i donin “instruccions clares” sobre com actuar en aquesta fase. “L’ajuntament hi posarà tots els recursos necessaris […] però és urgent saber com haurà de ser el desconfinament”, ha apuntat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca