L’Institut Català de les Dones detecta un agument del 60% de les atencions per violència masclista

S'ha reforçat el servei 900 900 112

Publicitat

La Generalitat ha informat que el servei permanent d’atenció a víctimes de violència masclista ha augmentat un 60% en atencions realitzades, segons una anàlisi de l’Institut Català de les Dones (ICD).

Del 16 de març al 15 d’abril, s’han fet 1.307 atencions, amb una mitjana de 40 trucades diàries (en solen ser 25), i que el dia amb més trucades va ser el 14 d’abril, amb 72.

S’ha reforçat el servei 900 900 112 (divulgat en anuncis i xarxes socials) i a més Budó ha valorat “la col·laboració imprescindible i indispensable” d’aquells establiments oberts que formen part de la campanya ‘Establiment segur contra la violència masclista’.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca