Vergés veu probable que “mai més” tornarem a una normalitat com la d’abans

"Ens hem de posar al cap que no tindrem una normalitat com la d'abans probablement mai més"

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha apuntat aquest dissabte que, amb la crisi del coronavirus, moltes coses de les quals es feien abans no es podran fer igual: “Ens hem de posar al cap que no tindrem una normalitat com la d’abans probablement mai més”.

Publicitat

Així s’ha pronunciat la titular de Salut en una entrevista a Rac1 recollida per Europa Press, en la qual ha dit que la nova normalitat la construirà la societat sobre la base de com s’està responent com societat i sobre la base de ser conscients dels riscos.

“Si ho fem bé, és probable que passem a un altre escenari més endavant on puguem tornar a fer el que tant ens agrada, som una societat molt social”, i ha afegit que la nova normalitat pot ser que se sembli a la d’abans, però la realitat del dia a dia canviarà.

En aquest sentit, ha dit que els avis van viure un context molt dur amb la Guerra Civil i la postguerra, que van canviar la seva forma de viure i entendre la vida, i creu que a la societat d’ara li passarà d’alguna forma el mateix: “Aprendrem a valorar aquelles coses que sí són imprescindibles”.

Preguntada per si es podrà anar a la platja o a concerts, ha insistit a donar temps a l’evolució de la pandèmia perquè passaran molts mesos, i sobre si podrà haver-hi cavalcades de Reis, ha respost: “Crec que hi haurà, i que tot tornarà més o menys. Però ens hem de posar en el cap que això durarà mesos”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca