Vergés veu probable que “mai més” tornarem a una normalitat com la d’abans

"Ens hem de posar al cap que no tindrem una normalitat com la d'abans probablement mai més"

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha apuntat aquest dissabte que, amb la crisi del coronavirus, moltes coses de les quals es feien abans no es podran fer igual: “Ens hem de posar al cap que no tindrem una normalitat com la d’abans probablement mai més”.

Així s’ha pronunciat la titular de Salut en una entrevista a Rac1 recollida per Europa Press, en la qual ha dit que la nova normalitat la construirà la societat sobre la base de com s’està responent com societat i sobre la base de ser conscients dels riscos.

“Si ho fem bé, és probable que passem a un altre escenari més endavant on puguem tornar a fer el que tant ens agrada, som una societat molt social”, i ha afegit que la nova normalitat pot ser que se sembli a la d’abans, però la realitat del dia a dia canviarà.

En aquest sentit, ha dit que els avis van viure un context molt dur amb la Guerra Civil i la postguerra, que van canviar la seva forma de viure i entendre la vida, i creu que a la societat d’ara li passarà d’alguna forma el mateix: “Aprendrem a valorar aquelles coses que sí són imprescindibles”.

Preguntada per si es podrà anar a la platja o a concerts, ha insistit a donar temps a l’evolució de la pandèmia perquè passaran molts mesos, i sobre si podrà haver-hi cavalcades de Reis, ha respost: “Crec que hi haurà, i que tot tornarà més o menys. Però ens hem de posar en el cap que això durarà mesos”.

- Publicitat-

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

El PSC contra la gestió de les residències d’El Homrani

El PSC-Units vol que el Parlament reprovi la gestió de les residències de gent gran durant la pandèmia de la covid-19 feta pel conseller...

El PSC qüestiona la capacitat de Vergés per encapçalar el departament de Salut

El president del PPC i diputat del Parlament, Alejandro Fernández, ha demanat la dimissió de la consellera de Salut, Alba Vergés, per la seva...

Primers retrets de Colau al Govern per les mesures per frenar els rebrots

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat aquest dimecres a la Generalitat una reunió perquè informi l'Ajuntament sobre els detalls del dispositiu de rastreig...

La Vall d’Aran supera el brot de Covid-19 detectat a finals de juny

El Conselh Generau d'Aran ha assegurat aquest dimecres que "dona per tancat el brot de covid-19 que es va detectar a final de juny"...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca