El Gobierno imposa via el BOE el seu criteri de recompte de morts per SARS-CoV-2

Les autonomies hauran d'informar sobre tots els casos confirmats mitjançant PCR o test ràpid

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat aquest divendres una ordre, que en modifica una altra del passat 15 de març, que obliga les comunitats autònomes a comunicar totes les morts confirmades amb infecció pel nou coronavirus, independentment del lloc de la defunció.

Publicitat

En aquest sentit, la normativaestableix que les autonomies hauran d’informar sobre tots els casos confirmats mitjançant PCR o test ràpid, tant dels que han presentat símptomes com dels que són asimptomàtics, així com el total de casos confirmats entre els professionals sanitaris.

De la mateixa manera, assenyala que les comunitats hauran de comunicar els casos acumulats totals confirmats que han ingressat en centres hospitalaris o altres centres habilitats, incloses les UCI i fins i tot el nombre de llits que s’han hagut d’ampliar.

Les autonomies també hauran d’informar sobre les altes mèdiques que s’hagin produït, tant les hospitalàries com les domiciliàries, seguint els criteris que estableix el ‘Procediment d’actuació davant de casos d’infecció pel nou coronavirus’.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca