El Gobierno imposa via el BOE el seu criteri de recompte de morts per SARS-CoV-2

Les autonomies hauran d'informar sobre tots els casos confirmats mitjançant PCR o test ràpid

Publicitat

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat aquest divendres una ordre, que en modifica una altra del passat 15 de març, que obliga les comunitats autònomes a comunicar totes les morts confirmades amb infecció pel nou coronavirus, independentment del lloc de la defunció.

En aquest sentit, la normativaestableix que les autonomies hauran d’informar sobre tots els casos confirmats mitjançant PCR o test ràpid, tant dels que han presentat símptomes com dels que són asimptomàtics, així com el total de casos confirmats entre els professionals sanitaris.

De la mateixa manera, assenyala que les comunitats hauran de comunicar els casos acumulats totals confirmats que han ingressat en centres hospitalaris o altres centres habilitats, incloses les UCI i fins i tot el nombre de llits que s’han hagut d’ampliar.

Les autonomies també hauran d’informar sobre les altes mèdiques que s’hagin produït, tant les hospitalàries com les domiciliàries, seguint els criteris que estableix el ‘Procediment d’actuació davant de casos d’infecció pel nou coronavirus’.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca