Catalunya supera el pic de casos nous i d’hospitalitzacions

"La disminució de la pressió assistencial de les unitats de cures intensives (UCI) és lenta, la xifra de casos de Covid-19 segueix sent elevada i pot haver-hi risc de rebrot"

Publicitat

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha anunciat aquest divendres que Catalunya ha superat el pic de casos nous de coronavirus i d’hospitalitzacions de la primera fase de l’epidèmia.

Ho ha explicat en roda de premsa telemàtica en la qual també han participat la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, i el conseller d’Interior, Miquel Buch.

Així mateix, ha alertat que “la disminució de la pressió assistencial de les unitats de cures intensives (UCI) és lenta, la xifra de casos de Covid-19 segueix sent elevada i pot haver-hi risc de rebrot”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes