Batussa al govern espanyol a compte de l’ingrés mínim vital

Escrivá diu que l'ingrés mínim vital encara trigarà "més d'un mes" a aprovar-se en el Consell de Ministres

El ministre d’Inclusió, Migracions i Seguretat Social, José Luis Escrivá, ha assegurat aquest divendres que l’ingrés mínim vital encara trigarà “més d’un mes” a aprovar-se en el Consell de Ministres. “És el calendari que el meu Ministeri té des del començament al cap”, ha afegit.

Publicitat

En una entrevista a la Cadena Cope, que ha recollit Europa Press, Escrivá ha reconegut que li va sorprendre “que es donés per fet que hi hauria una roda de premsa” dijous amb el vicepresident d’Afers Socials, Pablo Iglesias, per presentar aquest ajut, i que a més a més se n’assabentés per la premsa.

“Per agenda era molt difícil per a mi. Jo ho sabia i de fet no hi va haver aquesta roda de premsa, es va substituir per un comunicat”, ha apuntat el titular de Seguretat Social, que ha explicat que no ha existit cap mena de discrepància en el si de l’executiu.

En aquest sentit, Escrivá ha explicat que al llarg d’aquest dimecres i dijous va parlar amb Iglesias per discutir “qüestions de calendari” i per veure “si es comunicava” mitjançant una roda de premsa o per una nota a través dels mitjans de comunicació.

“Sempre he mantingut que hem de desplegar aquesta mesura durant les properes setmanes. Fa mesos diria mesos, però sempre hem tingut un calendari per tenir la norma disponible durant la segona quinzena de maig. Aquest és el calendari que hem tingut”, ha insistit.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca