Escrivá diu que s’ha assabentat per la premsa de la presentació de l’ingrés mínim

Diu que encara "falten serrells"

El ministre d’Inclusió, Migracions i Seguretat Social, José Luis Escrivá, ha assegurat que s’ha assabentat aquest mateix dijous pels mitjans que se celebrarà una roda de premsa amb el vicepresident segon de Drets Socials, Pablo Iglesias, per oferir detalls sobre l’ingrés mínim vital.

Publicitat

En una entrevista de la Cadena Ser, que ha recollit Europa Press, Escrivá no ha confirmat la seva compareixença per presentar aquesta mesura que va anunciar dimecres la vicepresidència segona. “En tant que sigui possible”, ha respost sobre la possibilitat que sigui aquest mateix dijous.

Amb tot, el ministre ha insistit que la compareixença no està agendada i ha explicat que “aquests dies els calendaris són molt flexibles i estan molt oberts”. “Treballem a marxes forçades”, ha afegit, després d’assenyalar que encara falta per “tancar algun serrell”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes