Escrivá diu que s’ha assabentat per la premsa de la presentació de l’ingrés mínim

Diu que encara "falten serrells"

Publicitat

El ministre d’Inclusió, Migracions i Seguretat Social, José Luis Escrivá, ha assegurat que s’ha assabentat aquest mateix dijous pels mitjans que se celebrarà una roda de premsa amb el vicepresident segon de Drets Socials, Pablo Iglesias, per oferir detalls sobre l’ingrés mínim vital.

En una entrevista de la Cadena Ser, que ha recollit Europa Press, Escrivá no ha confirmat la seva compareixença per presentar aquesta mesura que va anunciar dimecres la vicepresidència segona. “En tant que sigui possible”, ha respost sobre la possibilitat que sigui aquest mateix dijous.

Amb tot, el ministre ha insistit que la compareixença no està agendada i ha explicat que “aquests dies els calendaris són molt flexibles i estan molt oberts”. “Treballem a marxes forçades”, ha afegit, després d’assenyalar que encara falta per “tancar algun serrell”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca