El Consell per la República enceta una campanya per “deixar de finançar” la monarquia espanyola

Impulsa una "acció reivindicativa" que proposa pagar la part corresponent a la Casa Reial de la declaració de la renda al Fons Republicà

Publicitat

El Consell per la República ha impulsat una “acció reivindicativa” on insta els catalans a “deixar de finançar” la monarquia espanyola. En un comunicat, l’organisme que presideix Carles Puigdemont proposa una campanya perquè la gent deixi de pagar la part corresponent a la Casa Reial de la declaració de la renda, i ingressar la mateixa quantitat al Fons Republicà d’Acció Solidària (FRAS) -del propi Consell- per combatre el coronavirus, o a una altra institució o entitat social “que defensi i treballi pels valors republicans”. L’organisme assegura que l’ingrés garantirà que l’acció sigui d’objecció fiscal, i no d’evasió d’impostos. ‘Prou Monarquia’ considera “indignant” la “corrupció” de la família reial que “va apadrinar l”A por ellos!'”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca