Turull, Forn i Rull sortiran de la presó aquesta setmana per anar a treballar

Sortiran "perquè no poden fer teletreball des de la seva casa

Jordi Turull, Quim Forn i Josep Rull sortiran de la presó al llarg d’aquesta setmana per reicorporarse als seus llocs de treball -en aplicació de l’article 100.2 del Reglament Penitenciari-, mentre que l’exconseller Raül Romeva ha decidit no sortir “per contribuir a contenir més i millor la pandèmia”.

Publicitat

Fonts de JxCat han informat aquest dimarts que Turull, Forn i Rull sortiran “perquè no poden fer teletreball des de la seva casa, al no estar confinats als seus domicilis” i no comptar amb autorització per fer-ho des de la presó.

Romeva ha informat que no sortirà de la presó per anar a treballar per decisió pròpia, en un tuit recollit per Europa Press: “Fins que l’alerta sanitària no canviï substancialment, no reprendré la meva feina fora de la presó”.

El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, ha explicat també que tornarà a fer ús a partir d’aquest dimecres de l’article 100.2 del Reglament Penitenciari per dirigir de forma presencial la seva empresa, a la seva fàbrica de Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona), que forma part de la cadena de serveis essencials durant la pandèmia de coronavirus.

La Conselleria de Justícia de la Generalitat ha explicat aquest mateix dimarts que els presos a Catalunya classificats amb tercer grau i als quals s’apliqui el 100.2 per treballar podran sortir de presó per acudir als seus centres de treball si les seves ocupacions pertanyen a sectors que han reprès la seva activitat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca