França restringeix l’activitat a Amazon fins que avaluï els riscos laborals pel covid-19

Només podrà vendre aliments, productes d'higiene i mèdics

Publicitat

Un tribunal francès ha ordenat a Amazon restringir la seva activitat a França i només li permetrà vendre productes que siguin essencials, com aliments, productes d’higiene i mèdics. La companyia s’enfronta a una multa diària d’un milió d’euros si incompleix la decisió judicial, segons recull la premsa francesa. La restricció s’aplicarà en un dia i durant un mes o fins que Amazon faci una avaluació dels riscos laborals per als treballadors dels seus magatzems. La justícia francesa dona parcialment la raó als empleats que van denunciar la companyia per no protegir-los del covid-19 i que havien reclamat el tancament total dels centres de distribució.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca