Exteriors es compromet a lluitar contra l’assetjament sexual

"No podem permetre que aquesta situació es torni a repetir"

El conseller d’Acció Exterior de la Generalitat, Bernat Solé, ha expressat aquest dimecres el seu compromís amb la lluita contra l’assetjament sexual després dels presumptes casos protagonitzats per l’ex-cap de gabinet del llavors conseller Alfred Bosch, que va dimitir per aquest assumpte.

Publicitat

“No podem permetre que aquesta situació es torni a repetir”, ha afirmat en la seva compareixença telemàtica en la comissió d’Acció Exterior del Parlament, que ha estat la seva primera intervenció en la Càmera catalana des que va assumir el càrrec de conseller.

Solé ha assegurat que des que va arribar al Departament una de les seves prioritats ha estat “retornar la confiança i l’autoestima” als treballadors que han sofert aquesta situació, per la qual cosa ha treballat per garantir que les víctimes dels casos de presumpte assetjament sexual estiguin acompanyades en tot moment.

També ha manifestat la seva voluntat d’aplicar mesures perquè es puguin gestionar futurs casos de la forma “més eficient i amb la màxima celeritat possible”, i ha explicat que han activat una bústia anònima perquè qualsevol persona que pugui denunciar una situació d’assetjament tingui garantit el seu anonimat.

Solé ha cridat a tots els grups a conjurar-se per fer front a situacions d’assetjament sexual, ja que considera que es tracta d’una agressió als drets humans i a les llibertats: “En situacions d’assetjament sexual, tolerància zero. Ens ho hem de ficar tots al cap”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca