Rebequeria del Gobierno contra les previsions d’Oriol Mitjà basades en un “coneixement limitat”

Escrivá diu que els models d’evolució del coronavirus de Mitjà no contemplen “l’efectivitat” de les mesures adoptades

Publicitat

El ministre de Seguretat Social, José Luis Escrivá, diu que els epidemiòlegs que han assessorat el govern de la Generalitat plantegen actuacions més estrictes basades en un “coneixement limitat” i que atribueixen una “menor efectivitat” a les mesures que ja ha aplicat l’executiu espanyol i que ja han tingut “resultats”.

En una entrevista a Antena 3, Escrivá ha assegurat que els models d’aquests experts, entre els quals hi ha Oriol Mitjà, contemplen mesures més estrictes sense tenir en compte els resultats que s’estan veient aquestes setmanes, entre ells la “descompressió de les UCI”. “No és el mateix el distanciament ara que fa tres mesos i això ha fet que la probabilitat de contagi es redueixi molt més”, ha dit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca