La Intersindical fa un pas endavant per protegir els autònoms davant la “manca” de polítiques “efectives”

El sindicat considera que cal promoure hàbits de consum de quilòmetre zero com a alternativa a les multinacionals

La Intersindical – CSC ha creat una “xarxa solidària” d’autònoms per fer front a la crisi del coronavirus davant la “manca” de polítiques “efectives” de les administracions. L’espai permetrà als treballadors anunciar-se de forma gratuïta i vendre els seus productes i serveis. El sindicat considera que cal promoure hàbits de consum de quilòmetre zero com a alternativa a les grans multinacionals, “que no reverteixen el capital a la societat i no dubten en cercar mecanismes per minvar els drets laborals de les persones treballadores”. La plataforma estarà a disposició de la ciutadania, que hi podrà accedir per comprar productes o contractar serveis en el seu entorn.

Publicitat

“[Aquest espai] ha de posar les bases per un futur de comerç sostenible i de proximitat i una nova forma d’economia i de consum”, ha manifestat el sindicat a través d’un comunicat. La Intersindical ha fet una crida als autònoms per unir-se a la xarxa, així com a col·laborar econòmicament en la millora d’aquesta a través d’una quota solidària.

La posada en marxa d’aquest espai respon a les mesures “insuficients, poc clares i complexes en tramitació” impulsades per les administracions. El sindicat ha recordat que el col·lectiu dels autònoms és un dels més “desprotegits” davant la crisi del coronavirus i ha reclamat adaptar les quotes d’aquests treballadors a la nova realitat econòmica.

Així mateix, ha alertat que no tots els “afectats reals” es podran acollir als ajuts, ja que aquests “no s’ajusten a la realitat” i ha denunciat una “manca” d’informació “oficial i publicada”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca