Faran falta explicacions: Catalunya registra 1.898 morts en residències de gent gran

1.214 usuaris segueixen hospitalitzats

Publicitat

La Consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha anunciat que Catalunya ha registrat 1.898 morts en residències de gent gran, 1.214 usuaris segueixen hospitalitzats i 5.690 professionals del sector estan aïllats o amb símptomes.

Ho ha detallat en roda de premsa telemàtica en la qual també han participat la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, i el conseller d’Interior, Miquel Buch, després del Consell Executiu.

Vergés ha anunciat una nova residència medicalitzada i adaptada per atendre a persones amb dependència al barri del Poble-Sec de Barcelona amb 240 llits –66 amb oxígen– a la que es destinaran casos positius de coronavirus.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca