Faran falta explicacions: Catalunya registra 1.898 morts en residències de gent gran

1.214 usuaris segueixen hospitalitzats

La Consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha anunciat que Catalunya ha registrat 1.898 morts en residències de gent gran, 1.214 usuaris segueixen hospitalitzats i 5.690 professionals del sector estan aïllats o amb símptomes.

Publicitat

Ho ha detallat en roda de premsa telemàtica en la qual també han participat la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, i el conseller d’Interior, Miquel Buch, després del Consell Executiu.

Vergés ha anunciat una nova residència medicalitzada i adaptada per atendre a persones amb dependència al barri del Poble-Sec de Barcelona amb 240 llits –66 amb oxígen– a la que es destinaran casos positius de coronavirus.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes