El trànsit a l’àrea de Barcelona puja més d’un 50% en relació al dimarts passat

En relació a un dimarts normal d'abans que hi hagués confinament, el trànsit en la sortida ha baixat un 57,2% i en l'entrada un 59,6%

Publicitat

En el primer dia laborable a Catalunya després de l’aixecament d’algunes mesures de confinament que permeten a treballadors de serveis no essencials anar a treballar, el trànsit a l’àrea metropolitana de Barcelona ha pujat més d’un 50% fins a les 9.00 hores en comparació al dimarts de la setmana passada.

Així, en la sortida el trànsit ha pujat un 56,2% i en l’entrada un 51,4% comparat amb el passat 7 d’abril, quan hi havia un confinament més estricte pel coronavirus, ha informat el Servei Català de Transit (SCT).

En relació a un dimarts normal d’abans que hi hagués confinament, el trànsit en la sortida ha baixat un 57,2% i en l’entrada un 59,6%.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca