Marlaska insisteix amb l’alineació total de l’executiu amb Sánchez

Nega que cap membre del govern hagi demanat alguna rectificació i continuar amb el confinament total

Publicitat

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, nega que cap membre del govern espanyol hagi demanat al president Pedro Sánchez que rectifiqués en la mesura d’acabar amb hivernació econòmica. “El govern ha actuat amb unanimitat”, ha dit. En una entrevista a la cadena Ser, Marlaska ha respost així a les piulades del vicepresident tercer Pablo Iglesias compartint un article sobre les pressions de les patronals de Bèrgam per mantenir la producció en plena pandèmia i del president del grup parlamentari d’Unides Podem al Congrés, on apostava per mantenir el confinament total de la població. Marlaska ha negat “pressions” per mantenir l’activitat econòmica i ha assegurat que la seva prioritat és “garantir la salut pública”.

També ha afirmat que s’ha de garantir la salut pública dels treballadors i que “si queda mínimament afectada, l’activitat no pot reiniciar-se”. El ministre, a més, ha dit que estan treballant amb fabricants nacionals i importacions per garantir que a finals de setmana no hi haurà problemes d’abastiment de mascaretes en farmàcies i altres establiments.

El ministre ha explicat també que a hores d’ara hi ha uns 2.700 efectius dels diferents cossos policials afectats pel coronavirus.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca