Budó acusa Sánchez d’irresponsable

"No estem en el moment de tornar als llocs de treball"

Publicitat

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, acusa d’irresponsable el govern espanyol per haver acordat l’aixecament del confinament total. “Encara no estem en aquesta fase de retornar als llocs de treball”, assegura Budó en una entrevista a Catalunya Ràdio. La consellera afirma que la societat no esta “epidemiològicament” preparada, ni tampoc les empreses per tal de poder abastir els seus treballadors amb el material de protecció individual necessari. És en aquest context que el Govern ha aprovat aquest dilluns un seguit de mesures per garantir la seguretat dels treballadors. L’acord s’ha pres en el marc del Consell de Relacions Laborals, de la mà de patronals i sindicats: “Davant la desprotecció, ens protegim”.

La consellera retreu al govern de Pedro Sánchez que no s’hagi consultat a les comunitats sobre l’aixecament del confinament i assegura que “no hi ha consens” territorial per fer-ho. “Aquesta decisió no l’hem pres i davant la irresponsabilitat, prenem mesures per protegir al màxim la salut els treballadors”, explica la consellera.

Budó recorda que quan el Govern va demanar el confinament total, l’Estat ja va trigar quinze dies es adoptar aquesta mesura i assegura que ara el retorn a la feina “no es podrà mesurar” fins d’aquí a una o dues setmanes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca