Els millors de la setmana

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Ecologia feixista: el perill d’idealitzar la natura

L’ecologia és un tema falsament a-polititzat per diversos motius que anirem desenvolupant, però principalment pel seu desconeixement, a causa de la invisibilització històrica. Per aquest motiu, l’ecologia feixista s’ha infravalorat als manuals d’història. Per Silvana H. Vázquez

No és cap guerra

Contemplar com una crisi de salut –i d’administració d’una situació nova amb inquietants derivades polítiques i econòmiques– es tracta cara a l’opinió pública amb militars, és un intent desesperat de muntar una escenografia que incentivi a una societat angoixada a acceptar restriccions presents discutibles, i preparar el terreny per a un futur on es voldran imposar arbitrarietats. Per Xavier Diez

Solidaritat en temps de Covid

Hi ha iniciatives meravelloses, persones que ajuden persones amb bona fe i amb amor, persones que treballen molt i bé per fer de tot un espai més segur (no parlo de la policia), persones que tenen cura de persones, i animals, i cases i fan que sí que existeixi una roda de solidaritat i empatia. Però després tenim totes les persones que viuen el confinament com una caça de bruixes. Per Helena Bertran Callao

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca