Vergés li toca el crostó a Sánchez

"Els festius i celebracions no poden marcar el calendari de l'epidèmia"

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha criticat aquest dijous que “els festius, la mona i les celebracions no poden marcar el calendari de l’epidèmia”.

Publicitat

En roda de premsa telemàtica, ha dit estar preocupada per la fi del confinament total a partir del dilluns anunciat pel president del Govern central, Pedro Sánchez, i ha criticat “el missatge de l’Estat espanyol de dir: ‘S’acaba Setmana Santa i aquesta és la que ens marca el calendari”.

Ha avisat que “el virus té un altre calendari molt diferent i té altres tempos”, que s’han de poder prendre decisions sobre la base de dades epidemiològiques i científics, i que el desconfinament ha d’anar lligat a aquestes dades i ser segur perquè els ciutadans tinguin clar quin i com es pot fer.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes