Pimec dona suport als nous Pactes de la Moncloa a cegues

"A grans mals, cal cercar grans solucions"

Pimec dona suport als nous Pactes de la Moncloa plantejats pel president del Govern central, Pedro Sánchez, per fer front i superar la crisi del coronavirus: “A grans mals, cal cercar grans solucions”.

Publicitat

Ho ha dit aquest dimecres el president de Pimec, Josep González, en una trobada virtual amb la ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, en el qual també han participat altres representants i membres de la patronal.

“Entenem que la situació d’ara ho exigeix i ha d’haver-hi una responsabilitat de tots els partits polítics de les comunitats autònomes i, per descomptat, dels agents econòmics. Tots hem de remar”, ha defensat González.

El president de Pimec ha remarcat que els nous Pactes de la Moncloa “no seran fàcils” però que només amb un ampli consens es podran resoldre aquelles qüestions estructurals que existeixen en l’Estat.

Sánchez va sol·licitar el dissabte unitat a les forces polítiques i als agents socials per dur a terme la “reconstrucció” del país després de la crisi del coronavirus, per la qual cosa va apel·lar a treballar en uns nous Pactes de la Moncloa com els impulsats en 1977.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes