Pimec dona suport als nous Pactes de la Moncloa a cegues

"A grans mals, cal cercar grans solucions"

Publicitat

Pimec dona suport als nous Pactes de la Moncloa plantejats pel president del Govern central, Pedro Sánchez, per fer front i superar la crisi del coronavirus: “A grans mals, cal cercar grans solucions”.

Ho ha dit aquest dimecres el president de Pimec, Josep González, en una trobada virtual amb la ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, en el qual també han participat altres representants i membres de la patronal.

“Entenem que la situació d’ara ho exigeix i ha d’haver-hi una responsabilitat de tots els partits polítics de les comunitats autònomes i, per descomptat, dels agents econòmics. Tots hem de remar”, ha defensat González.

El president de Pimec ha remarcat que els nous Pactes de la Moncloa “no seran fàcils” però que només amb un ampli consens es podran resoldre aquelles qüestions estructurals que existeixen en l’Estat.

Publicitat

Sánchez va sol·licitar el dissabte unitat a les forces polítiques i als agents socials per dur a terme la “reconstrucció” del país després de la crisi del coronavirus, per la qual cosa va apel·lar a treballar en uns nous Pactes de la Moncloa com els impulsats en 1977.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca