Cultura espera resistir

Vilallonga intentarà mantenir tot el pressupost de la conselleria

Publicitat

La consellera de Cultura de la Generalitat, Mariàngela Vilallonga, ha afirmat aquest dimarts davant responsables de cultura popular la seva voluntat mantenir tot el Pressupost de la Conselleria, “amb l’increment de 2020 inclòs”, malgrat la crisi del coronavirus.

“Farem una reestructuració del pressupost a partir de la totalitat dels diners que teníem, i esperem a més aconseguir per al pla de rescat més aportacions econòmiques de l’Estat espanyol i també d’Europa”, ha dit, segons un comunicat del Govern.

Vilallonga ha informat per videoconferència a responsables de cultura popular de les mesures per pal·liar l’impacte de l’aturada pel Covid-19, i ha anunciat que treballa en noves iniciatives que s’aniran difonent a la nova web que Cultura activarà de manera imminent per actualitzar la informació al sector cultural sobre la situació.

Han participat en la reunió al costat d’ella el secretari general de la Conselleria, Francesc Vilaró, i la directora general de Cultura Popular, Àngels Blasco.

Publicitat

I els representants de la cultura popular han estat Xavier Tresserras (Confederació Sardanista de Catalunya), Montserrat Cadevall (Federació Catalana d’Entitats Corals), Josep Parés (Federació Catalana de Societats Musicals), Pere Morella (Federació d’Ateneus de Catalunya), Jordi Abella (Ecomuseu Valls d’Àneu), Jordi Carapuig (Federació Catalana de Passions), Cristina Sánchez (Coordinadora de Colles Castelleres), Jordi Valleges (Fira de la Mediterrània), Maria Carme Jiménez (Institut Ramon Muntaner), Mercè Cano (Moviment Social Català), Josep Santesmases (Centri d’Estudis de Parla Catalana), Núria Feixas (Festival ÉsDansa), Rut Martínez (Festival Dansàneu) i Isidre Peláez (Tradicionàrius).

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca