Òmnium crea una xarxa d’ajuda als més vulnerables durant el confinament

La iniciativa s'articula a través de la pàgina web on els ciutadans poden, a través d'un qüestionari o una trucada al 900 730 181, sol·licitar ajuda

Publicitat

Òmnium Cultural ha llançat la campanya de voluntariat ‘Dóna’m la mà’ per posar en contacte diferents iniciatives civils i solidàries i a la ciutadania, per acompanyar als col·lectius més vulnerables durant el confinament.

La iniciativa s’articula a través de la pàgina web on els ciutadans poden, a través d’un qüestionari o una trucada al 900 730 181, sol·licitar ajuda o oferir-se com a voluntari per fer acompanyament psicoemocional, suport educatiu o propostes culturals, ha assegurat l’organització en un comunicat aquest dimarts.

El líder d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha assegurat que “es teixeix així la major xarxa solidària de confinament i que aixecar el país entre tots, salvar vides i famílies és ara l’objectiu”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca