La CUP demana que el Parlament recuperi la capacitat de controlar el Govern

Publicitat

El diputat de la CUP en el Parlament Carles Riera ha assegurat aquest dimarts que és “imprescindible que la Cambra catalana i els grups recuperin al més aviat possible” la capacitat de controlar el Govern i fer propostes durant la crisi generada pel coronavirus.

En un vídeo a Twitte Riera ha criticat que l’única via de la qual disposen durant la suspensió de l’activitat parlamentària habitual és en les compareixences dels consellers en el Parlament, en les quals creu que el temps dels grups parlamentaris és “molt limitat” i insuficient.

Entre altres preguntes que la CUP planteja fer a l’Executiu de Quim Torra, la formació vol saber si el Govern “pensa continuar fent seguidisme de les polítiques socials i econòmiques que vénen del govern de l’Estat, com està fent actualment”, o si apostarà per que la crisi actual la pagui el gran capital en lloc dels treballadors, ha dit Riera.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca