Arrimadas reclama protagonisme

Li demana a Sánchez un "pacte d'estat de reconstrucció consensuat"

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha insistit que cal un “pacte d’estat de reconstrucció” que el govern espanyol consensuï amb l’oposició i agents socials i que l’executiu “corregeixi en algunes qüestions econòmiques que no funcionen”. En una entrevista amb ‘RNE’, Arrimadas ha dit que cal pensar com s’haurà “d’afinar” el confinament, pensar en un “pla de sortida progressiva” i “fer tests per saber qui està immunitzat i pensar com començar a descongelar l’economia”. “No es poden anar fent mesures unilaterals, soles, com d’un puzle, necessitem un pla global”, ha reiterat. També ha reclamat que el Congrés habiliti una fórmula telemàtica de control al govern i ha denunciat que si no ho fan és per “manca de voluntat política”.
Arrimadas ha exigit que l’executiu se sotmeti a una sessió de control setmanal amb els ministres a les comissions i creu que “no seria gens difícil ni estrany”, ja que “el reglament ja s’aplica de manera flexible per als vots telemàtics”.

Publicitat

La líder del partit taronja ha lamentat que coneix les mesures contra la pandèmia que impulsa el govern a través dels mitjans de comunicació, i ha reclamat que el que fa falta és un “pla complet, que tingui sentit en general, moderat i consensuat, i adaptat a la realitat actual”. “Cal un pressupost, posar diners a les partides i aquest és un exercici seriós que no es pot despatxar amb anuncis diaris”, ha reblat.

Arrimadas no ha concretat si la seva formació estaria a favor d’un ingrés mínim vital perquè no coneixen el detall de la mesura.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca