Arrimadas reclama protagonisme

Li demana a Sánchez un "pacte d'estat de reconstrucció consensuat"

Publicitat

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha insistit que cal un “pacte d’estat de reconstrucció” que el govern espanyol consensuï amb l’oposició i agents socials i que l’executiu “corregeixi en algunes qüestions econòmiques que no funcionen”. En una entrevista amb ‘RNE’, Arrimadas ha dit que cal pensar com s’haurà “d’afinar” el confinament, pensar en un “pla de sortida progressiva” i “fer tests per saber qui està immunitzat i pensar com començar a descongelar l’economia”. “No es poden anar fent mesures unilaterals, soles, com d’un puzle, necessitem un pla global”, ha reiterat. També ha reclamat que el Congrés habiliti una fórmula telemàtica de control al govern i ha denunciat que si no ho fan és per “manca de voluntat política”.
Arrimadas ha exigit que l’executiu se sotmeti a una sessió de control setmanal amb els ministres a les comissions i creu que “no seria gens difícil ni estrany”, ja que “el reglament ja s’aplica de manera flexible per als vots telemàtics”.

La líder del partit taronja ha lamentat que coneix les mesures contra la pandèmia que impulsa el govern a través dels mitjans de comunicació, i ha reclamat que el que fa falta és un “pla complet, que tingui sentit en general, moderat i consensuat, i adaptat a la realitat actual”. “Cal un pressupost, posar diners a les partides i aquest és un exercici seriós que no es pot despatxar amb anuncis diaris”, ha reblat.

Arrimadas no ha concretat si la seva formació estaria a favor d’un ingrés mínim vital perquè no coneixen el detall de la mesura.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca