L’augment del consum d’aigua detecta el desplaçament a segones residències

La Generalitat ha detectat aquest cap de setmana un augment del consum en municipis de la costa, com Cambrils, Salou, Calafell, Vendrell i Cunit (Tarragona).

Publicitat

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha tornat a demanar aquest dilluns que la ciutadania no vagi a segones residències, després que la Generalitat hagi detectat aquest cap de setmana un augment del consum d’aigua en municipis de la costa, com Cambrils, Salou, Calafell, Vendrell i Cunit (Tarragona).

En roda de premsa telemàtica, ha atribuït aquest augment del consum d’aigua al fet que aquest cap de setmana hi ha hagut desplaçaments a segones residències: “És necessari que ens quedem a casa, no estan permesos aquests desplaçaments”.

“Que la gent no es confiï, ens hem de quedar tots a casa perquè la gent no pot posar en perill ni la pròpia salut ni la de la resta de persones”, ha advertit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca