L’augment del consum d’aigua detecta el desplaçament a segones residències

La Generalitat ha detectat aquest cap de setmana un augment del consum en municipis de la costa, com Cambrils, Salou, Calafell, Vendrell i Cunit (Tarragona).

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha tornat a demanar aquest dilluns que la ciutadania no vagi a segones residències, després que la Generalitat hagi detectat aquest cap de setmana un augment del consum d’aigua en municipis de la costa, com Cambrils, Salou, Calafell, Vendrell i Cunit (Tarragona).

Publicitat

En roda de premsa telemàtica, ha atribuït aquest augment del consum d’aigua al fet que aquest cap de setmana hi ha hagut desplaçaments a segones residències: “És necessari que ens quedem a casa, no estan permesos aquests desplaçaments”.

“Que la gent no es confiï, ens hem de quedar tots a casa perquè la gent no pot posar en perill ni la pròpia salut ni la de la resta de persones”, ha advertit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes