Barcelona ja sap quan es col·lapsarà el servei d’incineracions

A partir d'aquest dimecres

Publicitat

El regidor i president de Cementiris de Barcelona, Eloi Badia, ha advertit que el servei d’incineracions de la ciutat pot entrar en “col·lapse” a partir d’aquest dimecres per l’augment de peticions.

Ho ha dit aquest dilluns en una roda de premsa per actualitzar la situació dels serveis funeraris de la ciutat, en la qual ha dit que s’ha detectat un augment “molt important” de la petició de cremacions.

“Abans de la crisi del Covid-19, les inhumacions representaven el 46% i les cremacions el 54%. Ara tenim pics del 78% de cremacions. No podem donar servei a tots”, i ha advertit que hauran de derivar peticions de cremació a inhumacions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca