Parlem contribueix amb 400 targetes SIM per connectar pacients amb familiars

Es tracta d'una iniciativa del Col·legi de Metges de Barcelona, la Fundació Àngel Soler Daniel i Omplim els Magatzems

Publicitat

Parlem Telecom ha contribuït amb 400 targetes SIM a garantir la connectivitat entre pacients hospitalitzats per coronavirus i els seus familiars, ha informat en un comunicat aquest divendres.

Es tracta d’una iniciativa del Col·legi de Metges de Barcelona, la Fundació Àngel Soler Daniel i Omplim els Magatzems, una xarxa de voluntariat sorgida per ajudar a fer front a l’emergència sanitària causada pel Covid-19.

Així, es repartiran un total de 400 dispositius, entre tauletes i mòbils, proporcionats per Mediamarkt, i Parlem s’ha encarregat de proporcionar gratuïtament les targetes SIM necessàries per a la connexió a Internet.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes