El català es posa de moda durant confinament

Una aplicació per aprendre la llengua quadruplica les seves descàrregues

Publicitat

L’aplicació mòbil per trobar “parelles lingüístiques” per aprendre, ensenyar i practicar català ‘Apparella’t’, ha multiplicat per quatre les seves descàrregues durant el període de confinament pel nou coronavirus, segons ha informat Plataforma per la Llengua aquest divendres en un comunicat.

Ha assegurat que durant la primera quinzena de confinament l’aplicació mòbil ha experimentat un augment tant en la xifra d’usuaris com en la de descàrregues, que ha estat quatre vegades superior a la mitjana que solia registrar setmanalment.

Aquesta dada coincideix amb la setmana del primer aniversari del llançament d”Apparella’t’, una iniciativa impulsada per la Plataforma de la Llengua i que ha acumulat prop de 8.600 descàrregues i 4.300 usuaris en el seu primer any al mercat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca