L’amenaça del Suprem fa efecte: els presos polítics no es confinaran a les seves cases

El Tribunal va avisar a les presons que deixar passar el confinament a casa als líders independentistes podria suposar un delicte de prevaricació

Publicitat

Les presons catalanes han descartat que els nou líders independentistes condemnats per impulsar l’1-O es confinin a les seves cases durant la pandèmia de coronavirus, ha informat la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima en un comunicat.

Aquest dijous, els funcionaris de les presons catalanes han acordat que 15 presos en segon grau i als quals se’ls aplica l’article 100.2 del Reglament Penitenciari es quedin als seus domicilis durant el confinament.

No obstant això, les presons de Lledoners (Barcelona), Mas d’Enric (Tarragona) i Puig de les Basses (Girona), on compleixen condemna els presos condemnats pel Tribunal Suprem pel procés sobiranista, no han aprovat la mesura per a cap dels seus interns.

El Suprem s’imposa

Publicitat

El Tribunal Suprem va avisar a les presons que deixar passar el confinament a casa als líders independentistes podria suposar un delicte de prevaricació.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca