Casado abraça el socialisme

Demana una paga extra per als treballadors dels sectors essencials pel risc que assumeixen

El líder del Partit Popular, Pablo Casado, ha proposat aquest dijous una “remuneració extra” en el sou dels treballadors dels sectors essencials pel “risc que assumeixen” davant el coronavirus.

Publicitat

“Pensem que els treballadors dels sectors essencials els hem de remunerar pel que estan fent”, ha assegurat en una entrevista a Telecinco que ha recollit Europa Press.

El cap de l’oposició ha demanat que a aquestes persones “se’ls aboni una paga addicional perquè estan treballant molt més” que altres treballadors i “jugant-se la vida”.

A més a més, ha defensat que aquests sectors, inclosos “repartidors, caixers de supermercat, transportistes, camioners, policies o militars”, no paguin impostos mentre duri l’alarma.

“Ni cotitzacions ni IRPF, que les persones que són fora de casa jugant-se la vida també tinguin una gratificació pel risc que assumeixen”. “Tothom entendrà que l’Estat faci aquest esforç tributari”, ha dit.

“Arrogància” de Sánchez

D’altra banda, ha assegurat que aquests dies no ha rebut cap trucada del president del Govern central, Pedro Sánchez, i ha afirmat que “és un error” després del suport que ha tingut del seu partit al Congrés.

“No hi ha interlocució ni amb l’oposició ni amb els agents socials ni amb les comunitats”. “L’arrogància es comença a acompanyar d’incompetència en la gestió i mentides”, ha afegit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes