Ja es poden denunciar les “pràctiques abusives” contra les pimes i els autònoms

La Pimec llança una bústia de denúncies

Publicitat

Pimec ha engegat una bústia de denúncies al servei de pimes i autònoms després de detectar alguns casos de “pràctiques abusives per part d’empreses o entitats que es troben en situació de poder” davant la crisi del Covid-19.

En un comunicat aquest dimecres, la patronal demana que aquelles empreses o entitats que es trobin en situacions dominants siguin “especialment responsables”, i adverteix que denunciarà totes les males praxis que percebi i constati davant l’autoritat competent.

Totes les denúncies que arribin a la bústia seran analitzades per un equip de professionals de Pimec, que estudiarà cada cas i mantindrà l’anonimat dels denunciants, i el formulari de denúncia també recull un apartat concret relacionat amb els problemes que s’estan trobant les empreses a l’hora d’accedir a les línies de finançament aprovades per fer front a la crisi del coronavirus.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca