Ja es poden denunciar les “pràctiques abusives” contra les pimes i els autònoms

La Pimec llança una bústia de denúncies

Pimec ha engegat una bústia de denúncies al servei de pimes i autònoms després de detectar alguns casos de “pràctiques abusives per part d’empreses o entitats que es troben en situació de poder” davant la crisi del Covid-19.

Publicitat

En un comunicat aquest dimecres, la patronal demana que aquelles empreses o entitats que es trobin en situacions dominants siguin “especialment responsables”, i adverteix que denunciarà totes les males praxis que percebi i constati davant l’autoritat competent.

Totes les denúncies que arribin a la bústia seran analitzades per un equip de professionals de Pimec, que estudiarà cada cas i mantindrà l’anonimat dels denunciants, i el formulari de denúncia també recull un apartat concret relacionat amb els problemes que s’estan trobant les empreses a l’hora d’accedir a les línies de finançament aprovades per fer front a la crisi del coronavirus.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes