Igualada comença a veure la llum

Donats d'alta els primers pacients ingressats a l'Hospital General de Catalunya

Publicitat

L’Hospital General de Catalunya ha donat d’alta els primers pacients procedents del brot de coronavirus en la Conca d’Odena (Barcelona), han informat a Europa Press fonts del centre.

L’hospital va habilitar llits per a pacients d’Igualada (Barcelona) per disminuir la pressió pel brot de coronavirus a la Conca d’Òdena

Van arribar al General de Catalunya un total de 193 pacients procedents de l’Hospital d’Igualada, i d’ells, el primer es va donar d’alta el 23 de març i després li van seguir al llarg de la passada setmana 15 més.

El centre ha assegurat que durant aquest dimarts rebran l’alta altres deu veïns de la comarca de l’Anoia, mentre segueixen ingressats 167, una mica menys de la meitat dels pacients amb coronavirus que hi ha al General de Catalunya, que superen els 400.

Publicitat

En el Sagrat Cor, també del Grup Quirón, estan ingressats altres 400 pacients i en el total del grup s’estan atenent a gairebé 1.300 persones amb coronavirus.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca