El PP demana un estudi científic que analitzi la relació entre l’augment de contagis i el 8M

Els populars recorden que en aquell moment a Itàlia s'havia confinat una quinzena de regions que presentaven un alt grau de contagi

El PP ha registrat al Congrés una bateria d’iniciatives perquè es faci un estudi científic que analitzi la relació entre els contagis de coronavirus a Madrid i la celebració dels actes del Dia Internacional de la Dona el passat 8 de març, així com que la ministra d’Igualtat, Irene Montero, expliqui en seu parlamentària quina ha estat la seva responsabilitat en la convocatòria d’aquestes marxes.

Publicitat

En el text, els populars recorden que en aquell moment a Itàlia s’havia confinat una quinzena de regions que presentaven un alt grau de contagi, quan a Espanya es va permetre celebrar aquest esdeveniment en el qual s’esperava una alta concentració de persones. Després de la manifestació, explica el PP, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, va justificar que “la situació va canviar aquell mateix vespre”.

Els de Pablo Casado dubten d’aquestes afirmacions i recorden que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va alertar de la situació abans del 8M i va publicar una guia per prevenir la llavors possible pandèmia, que aconsellava, entre d’altres mesures, “activar els mecanismes de coordinació tan aviat com sigui possible abans que es podrueixi una transmissió comunitària” quan a Espanya hi havia 275 casos.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca