La cadena de despropòsits força el Gobierno a admetre que ha comès “errors”

Margarita Robles reconeix que la situació es pot "tornar a repetir" a la tardor

Publicitat

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha admès aquest diumenge que és possible que la situació que s’ha desencadenat amb la pandèmia del coronavirus es pugui repetir a la tardor i ha admès que el Govern espanyol potser ha comès alguns “errors” durant la gestió d’una crisi sense precedents.

Així ho ha assegurat Robles en una entrevista a ‘El Objetivo’ de la Sexta, en la qual ha assenyalat que cal actuar des de la “humilitat”. “Pot ser que hi hagi errors, sens dubte, n’hi ha”, ha reconegut quan parlava de la compra dels tests defectuosos que s’han hagut de tornar a la Xina.

“Ens hi estem bolcant, treballem les 24 hores, cal tenir humilitat, el que fem agradarà més a uns i menys a uns altres, espero que aquesta experiència no l’haguem de tornar a viure”, ha dit, abans d’apuntar que “tot indica que a l’octubre o novembre probablement això es pugui repetir”.

En aquest context ha subratllat que ara és l’hora de treballar conjuntament i, “sense eludir cap de les responsabilitats” que la gent vulgui fer recaure en l’executiu, ha insistit que “ja hi haurà temps de fer crítica”. “Tant de bo tots tinguéssim una vareta màgica”, ha postil·lat.

Publicitat

Si hi ha errors cal reconèixer-los

“Si hi ha errors cal reconèixer-los i ja està”, ha dit també arran de l’adquisició de tests ràpids defectuosos, després d’incidir que el mercat internacional està saturat perquè “tots els països del món estan vivint aquesta situació”.

Robles ha donat “gràcies infinites” a tothom que treballa a primera línia per fer front a la pandèmia i que “posa en risc la seva pròpia integritat” i ha tingut paraules d’agraïment especialment per a les forces armades.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca