Jorge Castaño (Más Madrid): “Tenemos que crear un relato alternativo a la confrontación para España” – Vídeo

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Tenim la sensació que falta comunicació entre els pobles que conformen l’actual Estat espanyol: la cosa no funciona bé. Ara ja no són únicament i exclusiva els catalans i els bascos: els valencians, lleonesos, la gent de Terol o els sorians s’han alçat exigint a Madrid una nova forma d’organització que no deixe ningú arrere. Per això, ens hem desplaçat cap a Madrid per parlar amb Jorge Castaño, regidor de Más Madrid i una de les figures més destacades de l’últim govern de Manuela Carmena. 

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca