Jorge Castaño (Más Madrid): “Tenemos que crear un relato alternativo a la confrontación para España” – Vídeo

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Tenim la sensació que falta comunicació entre els pobles que conformen l’actual Estat espanyol: la cosa no funciona bé. Ara ja no són únicament i exclusiva els catalans i els bascos: els valencians, lleonesos, la gent de Terol o els sorians s’han alçat exigint a Madrid una nova forma d’organització que no deixe ningú arrere. Per això, ens hem desplaçat cap a Madrid per parlar amb Jorge Castaño, regidor de Más Madrid i una de les figures més destacades de l’últim govern de Manuela Carmena. 

Jordi Sarrión i Carbonell
Jordi Sarrión i Carbonell
Periodista i politòleg valencià. Tinc la sort de dirigir la delegació de la Revista Mirall al País Valencià. Orgullós de fer periodisme #SensePressa a aquestos temps en què la credibilitat i la honestedat dels mitjans de comunicació han de ser recuperades.