El màxim de morts diàries desmenteixen Simón

Fa quatre dies el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, va assegurar que Espanya ja havia arribat al seu pic

Publicitat

Els casos de coronavirus a Espanya s’eleven a 78.797, fet que suposa 6.549 més que ahir, segons les últimes xifres publicades pel Ministeri de Sanitat aquest diumenge. Un total de 6.528 persones han mort, 838 més que aquest dissabte, marcant un nou màxim en el nombre de morts diàries.

A més, ja s’han guarit 14.709 pacients (2.424 més que el dissabte), mentre que 4.907 (332 més) han precisat d’ingrés en unitats de cures intensives (UCI).

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca