La PAH exigeix claredat a Colau

Demana "aclarir millor els criteris i requisits" que han de complir les famílies per beneficiar-se de la condonació de les quotes del lloguer

Publicitat

La PAH de Barcelona ha demanat aquest divendres a l’Ajuntament “aclarir millor els criteris i requisits” que han de complir les famílies per beneficiar-se de la condonació de les quotes del lloguer dels habitatges del seu parc públic durant els mesos d’abril, maig i juny.

En un comunicat, l’entitat ha demanat que la burocràcia “no sigui una excusa” per no dur a terme aquesta mesura, i ha demanat agilitat i recursos per fer front a l’al·luvió de tramitacions que preveuen quan finalitzi l’estat d’alarma.

Segons el consistori, un total de 8.748 famílies que viuen de lloguer en habitatges gestionats per l’Institut Municipal d’Habitatge i la Rehabilitació (IMHAB) no tornaran a pagar el lloguer fins al mes de juliol: “Que cap família es pugui veure perjudicada per aquests tràmits i es vegi obligada a realitzar un impagament abans de poder completar el procediment”, ha conclòs la PAH Barcelona.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca