Vall d’Hebron prohibeix les visites de familiars i acompanyants

"Els familiars i acompanyants dels pacients amb la malaltia Covid-19 són normalment contactes estrets i, per tant, el desplaçament a l'Hospital suposa abandonar el confinament domiciliari i un clar increment de riscos"

El Comitè de direcció de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha decidit restringir des de divendres que ve 27 de març i “fins a nova ordre” les visites de familiars i acompanyants a pacients ingressats a l’Hospital General i a l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats, per evitar contagis pel coronavirus i preservar el confinament.

“Els familiars i acompanyants dels pacients amb la malaltia Covid-19 són normalment contactes estrets i, per tant, el desplaçament a l’Hospital suposa abandonar el confinament domiciliari i un clar increment de riscos per a pacients i professionals”, ha assegurat l’hospital en un comunicat aquest dijous.

L’única excepció a aquesta regla seran els pacients que estiguin en el final de la vida, que podran rebre la visita d’un familiar; i els familiars i acompanyants de les dones de part i menors ingressats a l’Hospital Infantil i de la Dona, que manté el mateix règim de visites.

“Un sistema de voluntaris s’encarregarà d’ajudar a mantenir el contacte entre pacients i famílies”, ha indicat l’hospital, que també ha organitzat un circuit per a visites d’un sol familiar en les situacions de final de la vida.

Explica també que des del seu sistema d’Atenció Ciutadana i des del Servei de Psiquiatria s’atendrà psicològicament a les famílies per les conseqüències d’aquesta mesura ja que la direcció del centre és conscient “de les conseqüències emocionals que pot comportar [la mesura] per a pacients, famílies i personal sanitari”.

- Publicitat-

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

Òmnium es querella al TS contra Joan Carles I per presumpta corrupció i blanqueig

Òmnium Cultural ha anunciat que ha presentat una querella criminal davant el Tribunal Suprem contra el rei emèrit Joan Carles I per presumptes delictes...

La justícia espanyola, “la més ràpida del món” a l’hora de jutjar independentistes

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha acusat aquest divendres la justícia espanyola de ser "la més ràpida del món" quan ha de...

El volum de casos de Covid-19 a Lleida comença a ser important

La consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, ha descartat "de moment" que es realitzin confinaments selectius a Lleida davant els...

Catalunya no té les “eines” per afrontar la crisi

La diputada de JxCat al Parlament i alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha lamentat aquest divendres que, segons ella, Catalunya no té les "eines"...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca