Sánchez es defensa de les crítiques: “No hi ha hagut una sola hora que el Govern hagi deixat d’actuar”

Destaca la gestió del seu executiu davant la crisi del coronavirus

Publicitat

El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha defensat la gestió del seu executiu davant la crisi del coronavirus, subratllant que “no hi ha hagut un dia, una sola hora que hagin deixat d’actuar”.

Una actuació que cerca, ha explicat, reforçar el sistema sanitari, mitigar el dany econòmic generat per aquesta crisi i permetre la reconstrucció del país en el menor temps possible al mateix temps que es protegeix a tota la ciutadania.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca