Mal de cap al Gobierno amb el 8-M

"Tenim el costum de jutjar fets del passat amb el coneixement del present"

La ministra d’Educació, Isabel Celaá, ha tornat a defensar aquest dijous la decisió del Govern espanyol de mantenir la convocatòria de manifestació del 8 de març, malgrat que les dades que s’han conegut posteriorment sobre la incidència del coronavirus en la població.

Publicitat

Entre els membres de l’executiu que van assistir a la manifestació hi havia la vicepresidenta, Carmen Calvo; la ministra d’Igualtat, Irene Montero; la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Carolina Darias; i Begoña Gómez, dona del president Pedro Sánchez, que van donar positiu.

La ministra d’Educació ha recordat que, llavors, res no feia pensar que hi hauria un increment de casos a Espanya. “Altres països van anar a la manifestació per la igualtat de gènere i nosaltres vam adoptar mesures des del 14 de març”, ha indicat Celaá en una entrevista a Onda Cero.

Així mateix, ha recordat que el 8 de març també es van celebrar altres convocatòries multitudinàries. “No es va ordenar el confinament; sí les mesures adients, però no l’aïllament social i aquell dia hi va haver altres convocatòries, partits de futbol, fires d’art…”, ha indicat Celaá.

La ministra d’Educació entén que ara no és el moment de demanar responsabilitats. “Tenim el costum de jutjar fets del passat amb el coneixement del present, però ja tindrem temps de comentar si s’haurien d’haver pres aquelles mesures, ara hem d’enfrontar-nos a l’enemic comú i abatre’l”, ha conclòs.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca