Mal de cap al Gobierno amb el 8-M

"Tenim el costum de jutjar fets del passat amb el coneixement del present"

Publicitat

La ministra d’Educació, Isabel Celaá, ha tornat a defensar aquest dijous la decisió del Govern espanyol de mantenir la convocatòria de manifestació del 8 de març, malgrat que les dades que s’han conegut posteriorment sobre la incidència del coronavirus en la població.

Entre els membres de l’executiu que van assistir a la manifestació hi havia la vicepresidenta, Carmen Calvo; la ministra d’Igualtat, Irene Montero; la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Carolina Darias; i Begoña Gómez, dona del president Pedro Sánchez, que van donar positiu.

La ministra d’Educació ha recordat que, llavors, res no feia pensar que hi hauria un increment de casos a Espanya. “Altres països van anar a la manifestació per la igualtat de gènere i nosaltres vam adoptar mesures des del 14 de març”, ha indicat Celaá en una entrevista a Onda Cero.

Així mateix, ha recordat que el 8 de març també es van celebrar altres convocatòries multitudinàries. “No es va ordenar el confinament; sí les mesures adients, però no l’aïllament social i aquell dia hi va haver altres convocatòries, partits de futbol, fires d’art…”, ha indicat Celaá.

Publicitat

La ministra d’Educació entén que ara no és el moment de demanar responsabilitats. “Tenim el costum de jutjar fets del passat amb el coneixement del present, però ja tindrem temps de comentar si s’haurien d’haver pres aquelles mesures, ara hem d’enfrontar-nos a l’enemic comú i abatre’l”, ha conclòs.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca