La campanya de micromecenatge de la Fundació Clínic supera els 85.000 euros

Ja ha aconseguit prop del 60% del seu objectiu: 150.000 euros

Publicitat

La campanya de micromecenatge de la Fundació Clínic a la plataforma migranodearena.org -‘Resposta Coronavirus’- ha superat aquest dijous els 85.000 euros, i ja ha aconseguit prop del 60% del seu objectiu: 150.000 euros per finançar les despeses assistencials, materials i d’investigació de l’Hospital Clínic de Barcelona per a la crisi del Covid-19.

“Gràcies a la generositat i les donacions de més d’1.100 persones anònimes es podran destinar els fons a la investigació d’una cura per a la pandèmia”, han celebrat des de migranodearena.org en un comunicat, en el qual han manifestat el seu agraïment a tots els donants.

Els impulsors de la campanya, a la qual ja s’han sumat famosos com el pilot de moto GP Marc Márquez, recorden que els fons recollits es transferiran directament a l’hospital i que la Fundació Clínic contactarà amb els donants per explicar la destinació concreta de les seves aportacions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes