La campanya de micromecenatge de la Fundació Clínic supera els 85.000 euros

Ja ha aconseguit prop del 60% del seu objectiu: 150.000 euros

La campanya de micromecenatge de la Fundació Clínic a la plataforma migranodearena.org -‘Resposta Coronavirus’- ha superat aquest dijous els 85.000 euros, i ja ha aconseguit prop del 60% del seu objectiu: 150.000 euros per finançar les despeses assistencials, materials i d’investigació de l’Hospital Clínic de Barcelona per a la crisi del Covid-19.

“Gràcies a la generositat i les donacions de més d’1.100 persones anònimes es podran destinar els fons a la investigació d’una cura per a la pandèmia”, han celebrat des de migranodearena.org en un comunicat, en el qual han manifestat el seu agraïment a tots els donants.

Els impulsors de la campanya, a la qual ja s’han sumat famosos com el pilot de moto GP Marc Márquez, recorden que els fons recollits es transferiran directament a l’hospital i que la Fundació Clínic contactarà amb els donants per explicar la destinació concreta de les seves aportacions.

- Publicitat-

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

Òmnium es querella al TS contra Joan Carles I per presumpta corrupció i blanqueig

Òmnium Cultural ha anunciat que ha presentat una querella criminal davant el Tribunal Suprem contra el rei emèrit Joan Carles I per presumptes delictes...

La justícia espanyola, “la més ràpida del món” a l’hora de jutjar independentistes

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha acusat aquest divendres la justícia espanyola de ser "la més ràpida del món" quan ha de...

El volum de casos de Covid-19 a Lleida comença a ser important

La consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, ha descartat "de moment" que es realitzin confinaments selectius a Lleida davant els...

Catalunya no té les “eines” per afrontar la crisi

La diputada de JxCat al Parlament i alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha lamentat aquest divendres que, segons ella, Catalunya no té les "eines"...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca