El PP critica l'”egoisme estratosfèric” dels qui critiquen el Gobierno

"La Unió Europea ha fet el que ha pogut fer, i si no ha fet més és perquè cap país l'hi ha demanat ni l'ha forçat. El que ha fallat és la solidaritat de les institucions"

El vicepresident del Grup Popular Europeu, Esteban González Pons, ha considerat aquest dijous que és deslleial criticar la gestió del Govern de Pedro Sánchez en aquests moments complicats davant el coronavirus, cosa que ha titllat d’un “egoisme estratosfèric”.

Publicitat

“És deslleial i vergonyós veure com els que havien recolzat la investidura el deixen tirat en la primera corba del camí”, ha asseverat en referència a partits com ERC, entre d’altres, en una entrevista a Ràdio 4 recollida per Europa Press.

I ha assegurat que el líder del PP, Pablo Casado, va fer “un gest extraordinari” donant suport a Sánchez el dimecres al Congrés votant a favor de la pròrroga de l’estat d’alarma, sense deixar d’advertir el Govern central que hauria d’haver fet algunes coses diferents.

Preguntat sobre la petició de confinament total que demanen els partits independentistes catalans, ha considerat que en aquests moments el primordial és dir a Sánchez que compta amb tot el suport.

A més, l’eurodiputat també ha demanat no criticar la Unió Europea perquè creu que tots han d’anar a la una: “La Unió Europea ha fet el que ha pogut fer, i si no ha fet més és perquè cap país l’hi ha demanat ni l’ha forçat. El que ha fallat és la solidaritat de les institucions”.

González Pons ha lamentat que des d’Europa s’hagin donat 27 respostes diferents al coronavirus –“un error majúscul”–, i ha emplaçat a que hi hagi una sola Europa on els països que menys sofreixen les conseqüències de la pandèmia recolzin als que més la pateixen.

“Europa ha d’aprovar avui els coronabonus. No voldria tenir la sensació de que hi ha dues Europes. La que surt a les vuit a aplaudir als sanitaris i la dels buròcrates, que no voldrien veure que pertanyen a un altre planeta”, ha resolt.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

La CUP demana no insistir més amb la taula de diàleg

La diputada de la CUP, Mireia Vehí, assegura que no després de la inhabilitació de Quim Torra, la taula de diàleg "no pot funcionar"....

Rufián defensa mantenir la taula de diàleg

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha apostat aquest dimarts per mantenir oberta la taula de diàleg per resoldre el conflicte polític a...

ERC dona per fet que les eleccions seran el 7 de febrer

El president d'ERC al Parlament, Sergi Sabrià, ha donat per fet aquest dimarts que les eleccions a Catalunya seran el diumenge 7 de febrer,...

La segona Biennal de Pensament convoca 174 experts per pensar el futur de la democràcia, la tecnologia i la ciutat

La segona edició de la Biennal de Pensament Ciutat Oberta se celebrarà del 13 al 18 d'octubre amb 174 experts. La crisi de la...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca