El PP critica l'”egoisme estratosfèric” dels qui critiquen el Gobierno

"La Unió Europea ha fet el que ha pogut fer, i si no ha fet més és perquè cap país l'hi ha demanat ni l'ha forçat. El que ha fallat és la solidaritat de les institucions"

El vicepresident del Grup Popular Europeu, Esteban González Pons, ha considerat aquest dijous que és deslleial criticar la gestió del Govern de Pedro Sánchez en aquests moments complicats davant el coronavirus, cosa que ha titllat d’un “egoisme estratosfèric”.

Publicitat

“És deslleial i vergonyós veure com els que havien recolzat la investidura el deixen tirat en la primera corba del camí”, ha asseverat en referència a partits com ERC, entre d’altres, en una entrevista a Ràdio 4 recollida per Europa Press.

I ha assegurat que el líder del PP, Pablo Casado, va fer “un gest extraordinari” donant suport a Sánchez el dimecres al Congrés votant a favor de la pròrroga de l’estat d’alarma, sense deixar d’advertir el Govern central que hauria d’haver fet algunes coses diferents.

Preguntat sobre la petició de confinament total que demanen els partits independentistes catalans, ha considerat que en aquests moments el primordial és dir a Sánchez que compta amb tot el suport.

A més, l’eurodiputat també ha demanat no criticar la Unió Europea perquè creu que tots han d’anar a la una: “La Unió Europea ha fet el que ha pogut fer, i si no ha fet més és perquè cap país l’hi ha demanat ni l’ha forçat. El que ha fallat és la solidaritat de les institucions”.

González Pons ha lamentat que des d’Europa s’hagin donat 27 respostes diferents al coronavirus –“un error majúscul”–, i ha emplaçat a que hi hagi una sola Europa on els països que menys sofreixen les conseqüències de la pandèmia recolzin als que més la pateixen.

“Europa ha d’aprovar avui els coronabonus. No voldria tenir la sensació de que hi ha dues Europes. La que surt a les vuit a aplaudir als sanitaris i la dels buròcrates, que no voldrien veure que pertanyen a un altre planeta”, ha resolt.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca