La Xina no registra cap transmissió local de coronavirus

S'ha donat l'alta a 491 persones, fet que situa el total de persones recuperades a 73.650

El Ministeri de Salut de la Xina ha informat que no s’ha registrat cap cas de transmissió local de coronavirus aquest dimarts, tampoc a la ciutat de Wuhan –epicentre del brot–, tot i que s’han confirmat un total de 47 casos importats.

Publicitat

Les autoritats sanitàries han afegit que s’han confirmat quatre morts a causa de la Covid-19, tres de les quals a Hubei, província on es troba Wuhan. Ara per ara, la Xina ha confirmat 3.281 morts pel coronavirus i un total de 81.218 positius.

El total de casos importats ascendeix a 474. Dels 47 que s’han confirmat aquest dimarts, 19 s’han registrat a Xangai, cinc a Pequín i Guandong, quatre a Tianjin i Fujian, dos a Mongòlia interior, Jiangsu i Sichuan, mentre que a Jilin, Zhejiang, Shangdong i Shaanxi se n’ha registrat un.

El Ministeri de Salut també ha comunicat que aquest dimarts s’ha donat l’alta a 491 persones, fet que situa el total de persones recuperades a 73.650. La xifra de persones que encara rep atenció mèdica és de 4.287, mentre que el nombre de casos greus també ha disminuït en 174, fins als 1.399.

La Xina és el país més afectat pel coronavirus quant al nombre d’afectats, mentre que Itàlia ho és pel de defuncions, més de 6.800. A nivell global, la pandèmia ja ha deixat més de 18.600 morts i el nombre d’afectats sobrepassa els 417.000.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca