La Xina no registra cap transmissió local de coronavirus

S'ha donat l'alta a 491 persones, fet que situa el total de persones recuperades a 73.650

Publicitat

El Ministeri de Salut de la Xina ha informat que no s’ha registrat cap cas de transmissió local de coronavirus aquest dimarts, tampoc a la ciutat de Wuhan –epicentre del brot–, tot i que s’han confirmat un total de 47 casos importats.

Les autoritats sanitàries han afegit que s’han confirmat quatre morts a causa de la Covid-19, tres de les quals a Hubei, província on es troba Wuhan. Ara per ara, la Xina ha confirmat 3.281 morts pel coronavirus i un total de 81.218 positius.

El total de casos importats ascendeix a 474. Dels 47 que s’han confirmat aquest dimarts, 19 s’han registrat a Xangai, cinc a Pequín i Guandong, quatre a Tianjin i Fujian, dos a Mongòlia interior, Jiangsu i Sichuan, mentre que a Jilin, Zhejiang, Shangdong i Shaanxi se n’ha registrat un.

El Ministeri de Salut també ha comunicat que aquest dimarts s’ha donat l’alta a 491 persones, fet que situa el total de persones recuperades a 73.650. La xifra de persones que encara rep atenció mèdica és de 4.287, mentre que el nombre de casos greus també ha disminuït en 174, fins als 1.399.

Publicitat

La Xina és el país més afectat pel coronavirus quant al nombre d’afectats, mentre que Itàlia ho és pel de defuncions, més de 6.800. A nivell global, la pandèmia ja ha deixat més de 18.600 morts i el nombre d’afectats sobrepassa els 417.000.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes