El Gobierno ja s’atreveix a posar data a l’aixecament d’algunes mesures del confinament

Marlaska confia en fer-ho a partir del 12 d'abril

Publicitat

El ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha demanat aquest dimecres un plus d'”energia, responsabilitat i força” per fer front al creixement de l’epidèmia, tot i que espera que la tendència es capgiri aquest cap d’aquesta setmana i que a partir del 12 d’abril es puguin “aixecar algunes mesures”.

En una entrevista en el programa ‘Espejo Público’ d’Antena 3, que ha recollit Europa Press, Grande-Marlaska ha assegurat que és “prematur” dir encara si caldrà allargar o no la quarantena per l’estat d’alarma, però s’ha remès a l’escenari que plantegen les autoritats mèdiques i científiques.

“Esperem que de cara a l’11 o 12 d’abril puguem aixecar algunes de les mesures, allò que se’n diu el decalatge; aixecar les mesures quan calgui, sempre tenint en compte la salut pública, també serà un moment molt sensible per als ciutadans i que haurem d’anar estudiant i transitant adequadament”.

Grande-Marlaska ha assenyalat que aquest cap de setmana o a començament de la setmana vinent ja es podran “treure conclusions” del resultat que han donat les mesures “dràstiques” que ha pres el Govern espanyol en el reial decret l’estat d’alarma que va entrar en vigor el diumenge 15 de març.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca