Aragonès encapçala un grup del Govern per mobilitzar la indústria sanitària

Publicitat

El Govern ha creat, a través de la Vicepresidència de Pere Aragonès i la seva Conselleria d’Economia i Hisenda, un grup de treball per mobilitzar la indústria sanitària a Catalunya.

Segons han informat aquest dimarts fonts del Govern a Europa Press, es tracta de mobilitzar la indústria catalana amb la finalitat d’aprofitar tot el teixit per produir subministraments a Catalunya.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca