Pallapupas llança una sèrie de vídeos per acompanyar als nens malalts

La campanya 'Operació Contagi' constarà de diverses càpsules de vídeo destinades als nens, pares i metges

Publicitat

Els pallassos de l’ONG Pallapupas s’han vist obligats a detenir les seves actuacions a nens i nenes hospitalitzats a causa de la pandèmia del coronavirus, però han anunciat que llancen una sèrie de vídeos a YouTube per seguir donant suport als malalts, familiars i personal sanitari mentre duri el confinament.

La campanya ‘Operació Contagi’ constarà de diverses càpsules de vídeo destinades als nens, pares i metges, gravades des de les cases dels integrants de l’ONG, i orientades a “reduir l’angoixa i por que produeix un ingrés o una operació en un nen, o la sensació de temps d’espera”, han indicat en un comunicat aquest dilluns.

Pallapupas és una organització sense ànim de lucre fundada l’any 2000, que ajuda els pacients i els seus familiars “a fer un canvi positiu gràcies al riure a l’humor per tal de millorar el seu estat d’ànim i créixer com a persona en el procés de la malaltia”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes